Om oss

Havfruereiser drives av Lise Frostmann, som har mer enn 20 års erfaring som treningsinstruktør og er spesialist på vannaerobic og trening i vann. Lise driver også Havfruen Vannaerobic som arrangerer vannaerobic-kurs rundt om i landet. Les mer her om kursene.


Hvem reiser med Havfruereiser?

Kvinner og jenter i alle aldre, men de fleste er i alderen 40+ og oppover. Noen reiser med en venninne, kollega, søster, mor og datter eller alene. De som reiser med oss er hyggelige damer som det er lett å bli kjent med. Reisene passer godt for enslige og single som ønsker å reise med andre.
Fordelen med å reise på gruppetur med bare damer er at det er trygt og man slipper å reise alene. Du har mulighet til å dele opplevelser, gleder og aktiviteter med andre.


Hvordan er reisene lagt opp?

Reisene er satt opp med et spennende ukesprogram som er en kombinasjon av utflukter og aktiviter som gjøres i fellesskap, samt fritid til å slappe av eller utforske på egenhånd. Hvor mye man ønsker å være med på bestemmer man selv.

Noen av aktivitetene er inkludert i prisen, imens annet kan være valgfritt. Vi velger hoteller og leilighetskomplekser med høy kvalitet (4-5 stjerner) i vakre og idylliske omgivelser. På de fleste av våre reiser har vi inkludert frokost og andre måltider i prisen. Det er koselig og sosialt å spise i fellesskap!

Vår norske reiseleder følger gruppen fra utreise i Norge (Gardermoen) til hjemreisen og er med under hele oppholdet som guide, samtidig nesten som en egen reisedeltager. Du kommer til å bli tatt godt vare på under hele reisen! Du vil komme hjem som et nytt menneske full av energi, veltrent og med masse påfyll av inspirasjon, overskudd, godt humør og livsglede.


Hva slags typer reiser tilbyr vi?

Vi tilbyr mange forskjellige typer reiser, slik som treningsreiser, yogareiser, fottur og vandringsreiser, opplevelsesesreiser og kulturreiser, weekendreiser, kombinasjonsreiser med mye forskjellige aktiviteter.


Hva slags trening og aktiviter har vi på reisene?

På reisene der vi har fokus på trening har vi 2 treningsøkter hver dag (se ukesprogram), noe som virkelig får fart på blodomløp og gladendorfiner.
Vi legger vekt på trening i vann (vannaerobic) som er effektivt og kjempegøy. Andre aktiviter og trening kan være vandring, sykling, yoga, bootcamp, Tai Chi, zumba (i vann og på land), zorba, styrketrening, rocke-ringer etc.


Havfruereiser er et hyggelig og personlig reiseselskap som har spesialisert seg på tema, trenings -og gruppereiser kun for kvinner og jenter. Vårt motto er: Å reise, er å leve. Våre reiser består av spennende reisemål, gode hotell -og matopplevelser, trening og aktiviteter, personlig service, fellesskap og sosialt samvær.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker ytterligere informasjon.

Havfruen

Havfruen

 
pawel-nolbert-284225.jpg

Hva sier våre reisekunder?

 
"Herlig treningsreise på Spetses i Hellas!
Vi kommer tilbake neste år."
"Spennende og lærerik reise til Oxford.
Takk for turen!"

 

"Yoga på Hydra i Hellas er et must!"

Bestill din reise nå!

 

Noen bilder


En fantastisk ferie venter på deg...