Reiser for kvinner

Det er alltid hyggelig å reise sammen med andre. På den måten har man jo noen å dele sine opplevelser med. Å reise i gruppe skaper et fellesskap som alle reisedeltagerne er med på å forme. Det skaper tilhørighet.

Historisk og kulturelt sett har vi kvinner vært de som samler familien. Vi har mange roller, datter, mor, tante, mormor, arbeidstaker, arbeidsgiver osv. som vi skal fylle. På disse turene kan du tillate deg å være bare deg selv. Du kan kjenne på kroppen hva du har lyst til og bare passe på å pleie deg selv i godt samvær med andre.

I et godt inkluderende fellesskap som gruppereiser er kan du senke skuldrene og bare være tilstede uten å ha dårlig samvittighet for noe som helst.

Havfruereiser sine gruppeturer tar vare på både kropp og sjel. Vi lager program for dagene med god variasjon mellom trening, gode måltider, fine opplevelser og mye nytelse. På gruppereiser er det lett å få nye bekjentskaper. Kanskje du oppdager nye sider ved deg selv. Vi kvinner gir mye omsorg til andre i det daglige. På disse turene kan du bare ta imot og nyte tilværelsen. Finne ditt stille ”rom” og la tankene flyte.

Vi har fast program hver dag hvor du kan velge hva du selv ønsker å være med på. Vi har kunstneriske innslag av forskjellig art som aquarelle kurs og sangstunder på kvelden. Du trenger ikke planlegge noen ting. Alt er tilrettelagt slik at du kan slappe skikkelig av.

Er du av den sorten som liker å utforske og oppdage nye steder og mennesker er dette en fin ferie for deg. Liker du å shoppe er det også fin anledning til det. På disse turene behøver du ikke å prestere noe som helst. Du kan kle deg som du vil, spise hva du vil, trene når du vil, sove når du vil, i det hele tatt verne om deg selv og dine behov. Vi har laget et program hver dag som er forutsigbart og trygt. Det er du som velger det du vil være med på. På våre gruppereiser er alt planlagt fra A til Å. Alt du trenger å gjøre er å smile, pakke kofferten og være en viktig del av vår gruppereise.