Reise til Madeira

Bicicletas Areeiro.JPG

Madeira byr på halsbrekkende sledeturer i stupbratte bakker, fine naturopplevelser og kulinariske herligheter i fornemme omgivelser. Her er det nytelser for kropp og sjel til alle årets tider.

Det er ikke uten grunn at øya har fått tilnavnet; atlanterhavets botaniske hage. Sjelden blomsterprakt skal du lete lenge etter. Vil du sykle eller gå finnes det hundrevis av vakre naturstier og veier som går langs det gamle kanalsystemet, levadaene. Høyfjellsturene er også populære. Det er herlig å vandre i den friske og fine luften og kjenne duften av havet, krydderurter og blomster.

Vil du oppleve hovedstaden på Madeira, Funchal, går det gratis buss fra vårt bosted flere ganger om dagen. Funchal har mye å by på og er kjent for sitt vakre blomstertorg. Paradis og papegøye blomster er fine suvenirer. Strikkeplagg, vakre broderier, porselen, glass og vellagret madeiravin er noe av det du kan kjøpe med deg hjem.

Madeira har ikke sandstrender, men det finnes fine bademuligheter fra klippene. På naboøya Porto Santo frister en 9 km sandstrand, sanden er helsebringende og brukes blant annet til spa og behandlinger av revmatisme.

Bli med oss til Madeira, for et minne for livet. Det er noe du bare må prøve! Du vil oppleve en uke fullspekket med trening, god mat og drikke og fantastiske opplevelser.

Vi reiser til Madeira 24/11-2015. Det er fortsat ledige plasser. Du kan lese mer om vår reise til Madeira her: Les mer