Hvor drømmer du om å reise?

Kanskje din drøm er å ligge på en øde strand midt i stillehavet, se på en vakker solrød solnedgang, kjenne vinden som blåser i håret samtidig som palmenes sus gir deg en følelse av sommer. Kanskje din drøm er å se Kyotos templer og hager, kle deg ut som en Geisha og nyte lunsj fra en bento box. Hva med en karaokekveld i og rundt Tokyos neonopplyste gater og arkitektur etter en god middag hos en tradisjonell sushi-restaurant?

Kanskje du drømmer om en weekend-tur der du kan dra til en storby for å nyte god mat, kultur og shoppe sammen med venninner eller vil du ha aktivitet og trening i vakre omgivelser kombinert med sosialt fellesskap og vennskap? Levada vandring på vakre Madeira! Hva med øyhopping i Hellas? Eller besøke Maya-templene i Mexico? Hva med å besøke Alcatraz i San Fransisco? Eller er du av den typen som bare elsker fornøyelsesparker? Kanskje du drømmer om en kombinasjon av kultur, mat, shopping og sykkelferie i Italia?

Uansett hva slags type reise og reisemål du drømmer om, vil vi veldig gjerne høre om det. Vårt mål er å sette sammen spennende og unike gruppe -og temareiser som vil gi deg et godt minne for livet. Samtidig ønsker vi å fokusere på god helse og nydelig mat under turene våre.

Kanskje nettopp din reisedrøm, blir vår neste reise? Et av våre drømmereisemål er de vakre strendende på Hawaii. Har du lyst til å være med oss dit?! 

For oss er det å reise, det er å leve. Å reise sammen med andre i gruppe er å dele gleder og knytte nye vennskap. Vi håper du har lyst til å reise med oss og ønsker deg velkommen til Havfruereiser - Et reiseselskap som fokuserer på reiser for kvinner!

Del med oss hvor du ønsker å reise!