6 grunner til å reise til Hellas

Hellas

Hellas er et ideelt reisemål for kvinner i alle aldre. Enten du leter etter kvalitetsferie med familien, romantisk ferie, ferie alene, eller en morsom uke med eventyr og avslapping med venninnene - Hellas har noe for enhver smak. Hellas har eventyr, spenning, historie, kultur, arkitektur, fantastisk vær, god mat, flotte strender - for å nevne noen.

Hvis det var opp til oss, ville vi ikke lett videre etter flere grunner for å reise til Hellas, men hvis du fortsatt er litt usikker, så er det en rekke grunner til hvorfor Hellas burde være på toppen av din liste.

Klimaet er helt perfekt

Hellas

Hellas har et ideelt middelhavsklima gjennom hele året. Det er aldri for varmt eller for kaldt i Hellas. Typisk vær i Hellas er milde vintre og varme somre. Været sørger for at du alltid har mulighet til moro, eventyr og forskjellige aktiviteter som venter på deg. Været kommer som regel ikke i veien for at turen blir minneverdig!

Det finnes ting i Hellas, som du bare finner i Hellas

Hellas

Hellas gir deg en kombinasjon av unike opplevelser. Tenk: hvor kan du ellers finne deilig mastiha, enn på øya Chios? Hvis du liker å dykke eller snorkle, så har Hellas også mange skjulte viker under sjøen. Opplevelsen av å klatre Meteora ved Kalambaka er også en opplevelse du ikke bør være foruten! For deg som ønsker å se gammel kultur, kan du besøke oldtidsruiner i Athen, slik som Akropolis, Parthenon, Erekththeion tempelet og Hefaisteions eller Theseion tempel - for å nevne noen få!

Ingenting slår det greske kjøkkenet

Mat

Du har kanskje spist gresk mat hjemme eller vært på gresk restaurant. Hvis du tror det smaker godt, vent til du faktisk smaker det autentiske kjøkkenet. Grekerne bruker ferske lokale råvarer til å lage kulinariske underverker. De lager maten med hjelp av oppskrifter som er blitt perfeksjonert over generasjoner. Stol på oss når vi sier - det blir ikke bedre enn dette!


For deg som elsker å reise og oppleve nye eventyr

Hellas

Hellas er et paradis for alle som elsker å reise og utforske. Oppdag den distinkte kulturen, den rike historien og arkitekturen, det naturlige mangfoldet, de små butikkene i gatene, den fantastiske maten, og opplev lokalbefolkningenes varme og gjestfrihet - dette er noe du vil huske for alltid.

Greske øyer

Hellas

Hva med å besøke en gresk øy i år? Det finnes opptil 6000 øyer i Hellas, men de fleste av disse er ubebodde. Bebodde øyer er opptil 227, så hvis du ønsker å besøke alle, vil du bruke lang tid! Hellas øyer er kategorisert i grupper, og de heter Dodekanesene, Kykladene, De saroniske øyer, Sporadene, De joniske øyer og Nordlige egeiske øyer. Hvis du ønsker å kombinere mange feriesteder, kan du vurdere øyhopping i Hellas som er fantastisk spennende. Du har et stort utvalg av øyer å velge mellom! Spetses og Hydra er fantastiske øyer vi varmt kan anbefale og som ikke er så langt unna fastlandet, slik at man kan kombinere øyhopping og storbyferie i Athen.

Sol og strand

Hellas

For deg som ønsker en badeferie og reiser for å oppleve sol og strand, så har Hellas mer en nok av strender og godt vær! Flotte strender i Hellas som vi kan anbefale er Elafonissi på Kreta, Sarakiniko stranden på øya Milos, Navagio stranden på Zakynthos, Agia Paraskevi på Spetses, Kamina stranden på Hydra og Tsambika stranden på Rhodos. Dette er flotte og rene strender med varmt klart asurblått badevann.


Hvis du ikke finner disse grunnene gode nok, reis til Hellas allikevel for å se selv!


Hellas

Reis med oss til Hellas!