De beste weekendturene og weekendreisene i Europa [Beste storbyferie]

Paris

Leter du etter et flott sted å besøke over helgen for deg og venninnene? Leter du etter gode reisetips for en flott weekendtur?

Er du på utkikk etter eventyr, avslapping, festing, shopping eller utforskning - Europa har et mangfold av byer og kulturer som er perfekt for weekendreiser.

Sjekk ut disse storby-tipsene for inspirasjon:

Roma

Denne byen har alt. Den har kunst, arkitektur, historie, kultur og noen av de beste pizzaene du noensinne kommer til å smake! Ta et besøk på Colosseum og Pantheon. Kast en mynt i Trevifontenen og få oppfylt et ønske (sies det!). Man kan reise på weekendtur dit når som helst, men vi mener beste tid for en weekendferie til Roma er april, mai, august og september.

Roma

Paris

Denne nydelige byen i Frankrike er et perfekt romantisk reisemål, men fungerer bra selv om man reiser alene. Byen tilbyr et stort kulturelt mangfold - fra sin kunstneriske bohemske appell til de elegante motegatene og mange små kafeer - Det er mye spennende ting å se å gjøre i Paris! Du kan til og med ta en tur til Disneyland Paris, som er en kort togtur fra Paris. Kjempegøy! Spennende steder og ting å gjøre i Paris er å besøke Eiffeltårnet, Louvre, Notre-Dame katedral, Musée d'Orsay, Sainte-Chapelle, Luxembourghagen for å nevne noen få. Hva med sightseeing cruise på Seinen?

Paris

London

London er byen der moderniteten smelter sammen med tradisjon. Alt fra Afternoon-tea og scones til gode gammeldagse puber. London tilbyr kultur, historie, kongehus, mote, teater, musikaler og mye mer. I tillegg har London mye å tilby de som elsker shopping. Spennende ting å se i London er Tower of London, British museum, National Gallery, St. Pauls Cathedral, Madame Tussauds og London Zoo - for å nevne noen. Eller hva med piknik i en av de flotte parkene, for eksempel Holland Park eller Kensington Gardens?

London

Barcelona

I Barcelona må du se det majestetiske Santa Maria Del Mar og La Sagrada Família - mesterverket Gaudí var aldri i stand til å fullføre. Byen tilbyr et stort utvalg av natteliv og gateliv med noen gode spanske matvarer som du ikke bør gå glipp av på en weekendtur til denne byen. Andre spennende ting å se er Casa Batlló, Barri Gòtic og Park Güell. Barcelona har også en flott stor bystrand!

Barcelona

Wien

De beste månedene for å besøke Wien er mai, juni og september. Hvis du leter etter litt regn, velg en helg i juli eller august - og husk å sjekke værmeldingen før du bestiller reisen. Wien, akkurat som London og Paris, har massevis av historie og kultur å tilby. Flotte steder å se er Schönbrunn-palasset og Schonbrunner Gardens, Stefansdomen, Belvedere, Hofburg og Tiergarten Schönbrunn (Wien dyrepark), for å nevne noen. Elsker du Opera eller Ballet, kan du se Opera og Ballet gratis utendørs på storskjerm på Wiener Staatsoper i april, mai, juni og september. Er du glad i mat kan du kose deg med tradisjonell Wienerschnitzel med potetsalat til middag og Sachertorte (herlig sjokoladekake) til dessert.

Wien Staatsoper

Amsterdam

Amsterdams skjønnhet er uovertruffen. Byen sitter på et nettverk av konsentriske kanaler. Amsterdam har en interessant ny og gammel side. Byen har en avslappet atmosfære - perfekt, hvis du leter etter flott uteliv, mat og avslapning. Spennende ting å se og gjøre er Van Gogh-museet, Rijksmuseum Amsterdam og Vondelpark. Du kan også hoppe på et elvecruise og se byen fra vannet. Amsterdam er også perfekt å utforske med sykkel.

Amsterdam

Så hvilken av disse weekend-reisemålene interesserer deg mest?


Weekendreiser

Er du klar for weekendreise?