Vi starter snart med å selge sokker på nett!

Havfruen Vannaerobic starter snart med salg av sokker på nett. Vi tilbyr en fantastisk månedlig abonnomentstjeneste på sokker! Vi tilbyr sokker i flere kategorier til både menn, kvinner og barn. Vi har sokker til hele familien.

Med vår enkle og trygge nettside, blir det lett å bestille de sokkene du ønsker. Av kategorier sokker vi tilbyr, har vi svarte jobb sokker (pensokker), mote-sokker i mange forskjellige mønstre og farger, treningssokker og mye mer. Vi tilbyr også gave-abonnement.

Vår nye nettside blir ferdig høsten 2015 og vi tilbyr nå gode rabatter hvis du melder deg på vårt gratis nyhetsbrev!

Gå inn på vår nettside og les mer: http://www.sockflow.com
Lik oss på Facebook: https://www.facebook.com/sockflow

Minner fra vår reise til Madeira

Minner fra Madeira 9.-16. mars 2013

Første reise med Havfruene i år gikk til Madeira. Vi hadde jo alle hørt så mye positivt om turen til Madeira i november, med sjokolade på sengen og kelnere som serverte middagen på sølvfat, for ikke å snakke om opplevelsesrike levadavandringer langs stupbratte fjellsider. Dette måtte vi teste ut. Og hvordan var det egentlig med Columbus (hotellskilpadden)? Havfruene dro av gårde med svømmebelter i bagasjen og store forventninger, trygt fraktet igjen av Thorleif til og fra Gardermoen.

Hotell med sjel og mye moro

Hotell Quinta Jardins do Lago lå praktfullt til med utsikt over Funchal. Hotellet ble bygget i 1750 og ombygget/påbygget 4 ganger helt til 2000. Det ble sagt at Napoleons admiral hadde bodd her og at han «gikk igjen». Noen kunne fortelle at de hadde hørt ham om natten. Hotellet hadde en koselig og stor hage med mange sjeldne planter og trær og selvfølgelig et velværesenter med trimrom, badstu og steamrom – og fremfor alt et stort basseng hvor vi trente, morgen og ettermiddag. Litt kaldt i vannet, men vi har blitt herdet med årene. Det ble mye mat – både tidlig og sent – 3-retters til lunsj til og med.

Onsdag skulle vi feire påskeaften, og Lise hadde oppfordret oss til å kle oss i noe gult og kult. Vi trålet rundt i byen etter utstyr. Om kvelden ankom vi til et påskepyntet bord, og alle påskekledte damene, noen med «kaninører» på og fikk påskeegg av «påskeharen», som egentlig så ut som en «bie». Ekstragave til Sissel fra påskeharen, som vakte stor latter. Vi endte opp i baren med «reiseleken», som var ny for havfruene.

Lørdag var det gudinneaften, og alle hadde kjoler og litt ekstra «stasj» i hår og ellers, og Karin hadde til og med fått «gullhår». Vi hadde naturligvis litt sjampis og kanapeer før vi gikk til bords. Alle fikk diplomer, og etter middagen ble det litt dans i baren til ekte Madeira-musikk, og Lise førte an i dansen.

Turer og opplevelser

Første turen ble en «gondoldag». Opp langs bratte fjellsider til Monte og Botanisk Hage. Fra Monte måtte vi ta gondol nedover igjen til Botanisk hage, som var aldeles fantastisk, ble det sagt av de som klatret ned der. Utsikten fra Monte over Funchal var storslagen, ca 600 moh.

«Nonnenes Dal», Curral das Freiras, (600 moh) var første «fjelltur». Hit hadde nonnene flyktet med sitt gods og gull fra piratene en gang i tiden. Det var simpelthen en liten «kløft» mellom stupbratte fjell, som en liten østerriksk «dorf» på en måte. Veiene var bratte og svingete, og det var en spennende opplevelse. Etterpå fraktet Hugo Santos (sjåføren fra Travel One) oss enda høyere opp over 1000 moh til en restaurant, som jeg trodde var «verdens ende» med en utsikt som tok pusten fra en, og jeg kjente det kriblet under bena. For en med høydeskrekk var dette høyt nok når du ser at fjellsidene bare forsvinner under deg. På vei tilbake til hotellet var vi også innom Funchals største klippe «Cabo Cliff» som var 580 moh. Dette var et slags «turn around» for inntrengere som kom til Madeira. Her var det laget en glassplate på kanten, hvor man kunne se ned til havet og stranden under. Om kvelden spiste vi på en fiskerestaurant i nabobyen Camara de Lobos.

Tirsdag gikk turen til Santana med Hugo og jentene. Første stopp ble imidlertid Camancha, et kurvutsalg som lå på 800 moh. Utrolig mange flotte produkter, og handleposene begynte å fylles opp i bakrommet til Hugo. Herfra brakte han oss helt opp på fjellplatået «Pico de Junical» på 1800 moh, hvor vi så turister som vandret til neste fjellplatå, mens andre bare beundret utsikten på dette tundra-lignende området. Til og med her var det godt og varmt.

På turen videre nedover kjørte vi gjennom enorme laurbærskoger, en av de 4 i hele verden. Veiene var igjen smale med nærliggende bratte fjellsider. Nå nærmet vi oss et fiskeoppdrett for ørret i «Rebeiro Frio», som også var utgangspunkt for levadavandringer. Vi bare «landet» der litt, mens vi fikk igjen pusten etter høydeoppholdet. Nå nærmet vi oss Santana, hvor vi skulle ha lunsj. Via enda et utsiktspunkt, endte vi opp ved havet og en nedlagt sukkerrørsfabrikk før vi fulgte kysten videre tilbake til hotellet.

Levadavandringen ble avlyst pga regn og fare for ras i de bratte fjellskråningene. Alternativet var ikke det verste. Vi skulle til Reids Palace om ettermiddagen, øyas eldste hotell hvor Winston Churchill hadde bodd. Vi hadde pyntet oss med fjær og sjal og kjoler, og fikk hver vår tekanne, små snitter, scones og småkaker. Vi oppførte oss som damer, til en forandring, og bare nøt og observerte den vidunderlige atmosfæren. Om kvelden ble det lokal restaurant med Fado (portugisisk sang m/gitarspill). Til og med kokken og kelneren sang.

Fredag, siste dag med gjengen, kom Hugo igjen og hentet oss. Nå gikk turen til Porto Moniz og havbassengene vi hadde hørt om. Først gikk turen innom en sjarmerende liten by ved havet «Ribeira Brava», før vi ga oss i kast over fjellplatået igjen og nedover mot Porto Moniz. Her spiste vi lunsj før vi kastet oss ut i havbassengene, frisk og deilig. På veien tilbake viste Hugo oss «Brudeslørfossen», et betagende skue, en foss som kom rett ut av fjellsiden.

Epilog

Det har vært en eventyrreise med mange spennende opplevelser. Vi har vært høyt og lavt, sett mye vill og vakker natur. Tenke seg til at bøndene makter å dyrke noe i disse bratte fjellsidene og deres terrasserte hager, uten noen form for sikring. Stor takk til Lise og familien for et flott reiseopplegg.

Hva husker vi?

  • Karin som ble forvandlet fra «Rødtopp» til «Gulllokk»
  • Ninas mann som trodde hun hadde en mann på rommet fordi hun så på hopprenn sammen med Wenche. 
  • Lise med sine utallige påfunn 
  • At Wenche ga det medbrakte flagget til Hugo i bytte mot en klem 
  • Reids Palace selvfølgelig 
  • Høydetreningen 
  • Treningen i det friske bassenget og havbassengene. 
  • Columbus som fikk bananer hver dag. 
  • Den nydelig hotellområdet. 
  • De utrolig bratte fjellsidene 

Hva mer kan vi si: Havfruene oppdager verden, og verden opplever oss. Takk for turen til alle som deltok!

*Dette er et reisebrev fra en av våre tidligere reiser.

Reise til Madeira

Bicicletas Areeiro.JPG

Madeira byr på halsbrekkende sledeturer i stupbratte bakker, fine naturopplevelser og kulinariske herligheter i fornemme omgivelser. Her er det nytelser for kropp og sjel til alle årets tider.

Det er ikke uten grunn at øya har fått tilnavnet; atlanterhavets botaniske hage. Sjelden blomsterprakt skal du lete lenge etter. Vil du sykle eller gå finnes det hundrevis av vakre naturstier og veier som går langs det gamle kanalsystemet, levadaene. Høyfjellsturene er også populære. Det er herlig å vandre i den friske og fine luften og kjenne duften av havet, krydderurter og blomster.

Vil du oppleve hovedstaden på Madeira, Funchal, går det gratis buss fra vårt bosted flere ganger om dagen. Funchal har mye å by på og er kjent for sitt vakre blomstertorg. Paradis og papegøye blomster er fine suvenirer. Strikkeplagg, vakre broderier, porselen, glass og vellagret madeiravin er noe av det du kan kjøpe med deg hjem.

Madeira har ikke sandstrender, men det finnes fine bademuligheter fra klippene. På naboøya Porto Santo frister en 9 km sandstrand, sanden er helsebringende og brukes blant annet til spa og behandlinger av revmatisme.

Bli med oss til Madeira, for et minne for livet. Det er noe du bare må prøve! Du vil oppleve en uke fullspekket med trening, god mat og drikke og fantastiske opplevelser.

Vi reiser til Madeira 24/11-2015. Det er fortsat ledige plasser. Du kan lese mer om vår reise til Madeira her: Les mer

Reiser for kvinner

Det er alltid hyggelig å reise sammen med andre. På den måten har man jo noen å dele sine opplevelser med. Å reise i gruppe skaper et fellesskap som alle reisedeltagerne er med på å forme. Det skaper tilhørighet.

Historisk og kulturelt sett har vi kvinner vært de som samler familien. Vi har mange roller, datter, mor, tante, mormor, arbeidstaker, arbeidsgiver osv. som vi skal fylle. På disse turene kan du tillate deg å være bare deg selv. Du kan kjenne på kroppen hva du har lyst til og bare passe på å pleie deg selv i godt samvær med andre.

I et godt inkluderende fellesskap som gruppereiser er kan du senke skuldrene og bare være tilstede uten å ha dårlig samvittighet for noe som helst.

Havfruereiser sine gruppeturer tar vare på både kropp og sjel. Vi lager program for dagene med god variasjon mellom trening, gode måltider, fine opplevelser og mye nytelse. På gruppereiser er det lett å få nye bekjentskaper. Kanskje du oppdager nye sider ved deg selv. Vi kvinner gir mye omsorg til andre i det daglige. På disse turene kan du bare ta imot og nyte tilværelsen. Finne ditt stille ”rom” og la tankene flyte.

Vi har fast program hver dag hvor du kan velge hva du selv ønsker å være med på. Vi har kunstneriske innslag av forskjellig art som aquarelle kurs og sangstunder på kvelden. Du trenger ikke planlegge noen ting. Alt er tilrettelagt slik at du kan slappe skikkelig av.

Er du av den sorten som liker å utforske og oppdage nye steder og mennesker er dette en fin ferie for deg. Liker du å shoppe er det også fin anledning til det. På disse turene behøver du ikke å prestere noe som helst. Du kan kle deg som du vil, spise hva du vil, trene når du vil, sove når du vil, i det hele tatt verne om deg selv og dine behov. Vi har laget et program hver dag som er forutsigbart og trygt. Det er du som velger det du vil være med på. På våre gruppereiser er alt planlagt fra A til Å. Alt du trenger å gjøre er å smile, pakke kofferten og være en viktig del av vår gruppereise.

Hvor drømmer du om å reise?

Kanskje din drøm er å ligge på en øde strand midt i stillehavet, se på en vakker solrød solnedgang, kjenne vinden som blåser i håret samtidig som palmenes sus gir deg en følelse av sommer. Kanskje din drøm er å se Kyotos templer og hager, kle deg ut som en Geisha og nyte lunsj fra en bento box. Hva med en karaokekveld i og rundt Tokyos neonopplyste gater og arkitektur etter en god middag hos en tradisjonell sushi-restaurant?

Kanskje du drømmer om en weekend-tur der du kan dra til en storby for å nyte god mat, kultur og shoppe sammen med venninner eller vil du ha aktivitet og trening i vakre omgivelser kombinert med sosialt fellesskap og vennskap? Levada vandring på vakre Madeira! Hva med øyhopping i Hellas? Eller besøke Maya-templene i Mexico? Hva med å besøke Alcatraz i San Fransisco? Eller er du av den typen som bare elsker fornøyelsesparker? Kanskje du drømmer om en kombinasjon av kultur, mat, shopping og sykkelferie i Italia?

Uansett hva slags type reise og reisemål du drømmer om, vil vi veldig gjerne høre om det. Vårt mål er å sette sammen spennende og unike gruppe -og temareiser som vil gi deg et godt minne for livet. Samtidig ønsker vi å fokusere på god helse og nydelig mat under turene våre.

Kanskje nettopp din reisedrøm, blir vår neste reise? Et av våre drømmereisemål er de vakre strendende på Hawaii. Har du lyst til å være med oss dit?! 

For oss er det å reise, det er å leve. Å reise sammen med andre i gruppe er å dele gleder og knytte nye vennskap. Vi håper du har lyst til å reise med oss og ønsker deg velkommen til Havfruereiser - Et reiseselskap som fokuserer på reiser for kvinner!

Del med oss hvor du ønsker å reise!