Velkommen til Havfruereiser

Vi er et reisebyrå som tilbyr reiser for damer og kvinner i alle aldre. Med Havfruereiser, kan kvinner og damer reise rundt i verden på egen hånd eller sammen med andre på gruppereise! Vi tilbyr temareiser, treningsreiser -og gruppereiser for kvinner og jenter til spennende destinasjoner med fokus på gode opplevelser, aktivitet, trening og helse.

Som en havfrue som reiser fra hav til hav, kan dere damer reise hvor dere vil, sammen med oss!


Intensiv treningsreise og aktiv treningsferie

Hva med en avslappende yogaferie?

Spesialtilbud på spennende reise til Japan.


Weekendtur til mange spennende storbyer.

Levadavandringer, kystvandringer og fjellturer.

Spennende reiser med variasjon!


Reisekalender


Spennende reisemål

Bestill din ferie nå!


Et reiseselskap for damer og kvinner

Et reiseselskap for damer og kvinner kan ha vært en sjeldenhet i fortiden - men ikke lenger! Med masse energi, ønsker vi å få deg opp av sofaen, pakke kofferten og ta deg med til alle de fantastiske spennende reisemålene du har drømt om! Hos Havfruereiser, handler det om spennende og inspirerende reiser for kvinner. Unge kvinner, middelaldrende kvinner og eldre kvinner - hvem du enn er - hvis du har en gnist for eventyr, gøy og leter etter litt spenning, så kan vi hjelpe deg!

Her kan du finne forskjellige gruppereiser, temareiser og sigthseeing til noen av de mest eksotiske destinasjonene rundt om i verden. Vi tilbyr gode opplevelser som du kommer til å huske for alltid!

Enten du ønsker å reise alene eller ta med vennene dine, så er du velkommen til å reise med oss! Har du ingen å reise med? Overtal din søster eller din mor. Det spiller ingen rolle, så lenge du er glad i å reise og har lyst på nye minnerike opplevelser! Gode reiseopplevelser og aktiviteter som du kan fortelle dine kjære og kjente om!


Hvem reiser med Havfruereiser?

Kvinner og jenter i alle aldre, men de fleste er i alderen 40+ og oppover. Det spiller ingen rolle om du er gammel eller ung, alle er velkommen til å reise med oss! Så lenge du har lyst til å se og oppleve verden, så kan du bli en «havfrue» og bli med oss på reise. Noen reiser med en venninne, kollega, søster, mor og datter eller alene. De som reiser med oss er hyggelige damer som det er lett å bli kjent med.

Fordelen med å reise på gruppetur og gruppereiser med bare damer er at det er trygt og man slipper å reise alene. Reisene passer godt for enslige og single som ønsker å reise med andre. Du har mulighet til å dele opplevelser, gleder og aktiviteter med andre. Her kan du lese mer om oss.

Hvorfor reise med oss?

Å reise med Havfruereiser, handler ikke bare om alle de utrolige stedene du kommer til å besøke, men det handler også om å oppleve reisen med andre og bli kjent med andre. Kanskje du møter en ny venn på reisen? På reisene møter du andre kvinner akkurat som deg - damer som har et ønske om en reise for å oppleve litt eventyr, nye kulturer, nye reisemål og et avbrekk fra hverdagens mas og kjas.

I tillegg har vi mange års erfaring med å sette opp spennende reiser til fantastiske reisemål, så vi vet hva som skal til for at reisene skal blir bra! Mange av våre reisekunder reiser med oss år etter år! Våre turer er godt planlagt, varierte og har en god balanse mellom aktiviteter og avslapning, uten at det går utover din reiseopplevelse. Det viktigste er at du har det bra på din ferie! For å si det på en bedre måte, målet for reisene er gode opplevelser og aktiviteter, samt stresse ned, slik at du kommer hjem som et nytt menneske, glad og fornøyd!

På toppen av alt det:

  • Det er trygt

  • Det er gøy

  • Det er sosialt

  • Det er bare for damer!

Del din reiseglede med oss!

Hvordan er reisene lagt opp?

Reisene er satt opp med et spennende ukesprogram som er en kombinasjon av utflukter og aktiviter som gjøres i fellesskap, samt fritid til å slappe av eller utforske på egenhånd. Hvor mye man ønsker å være med på bestemmer man selv. Noen av aktivitetene er inkludert i prisen, imens annet kan være valgfritt. Vi velger hoteller og leilighetskomplekser med høy kvalitet (4-5 stjerner) i vakre og idylliske omgivelser. På de fleste av våre reiser har vi inkludert frokost og andre måltider i prisen. Det er koselig og sosialt å spise i fellesskap! Våre skandinavisktalende reiseledere følger gruppen fra utreise i Norge (Gardermoen) til hjemreisen og er med under hele oppholdet som guide, samtidig nesten som en egen reisedeltager. Du kommer til å bli tatt godt vare på under hele reisen! Du vil komme hjem som et nytt menneske full av energi, veltrent og med masse påfyll av inspirasjon, overskudd, godt humør og livsglede.

Hvilke reisemål tilbyr vi reise til?

Overalt! Og nesten til hele verden!

Men hvis du lurer på spesifikke reisemål vi reiser til, så har vi lang erfaring med å arrangere jenteturer til Kroatia, Madeira, Hellas, Irland, Storbritannia, Japan, Portugal, Spania, Italia, Island - og mer. Alt fra spektakulære strender og fantastiske storbyer til majestetiske fjell - vi tar deg med på reise overalt! Våre mest populære reisemål er til Spetses og Hydra i Hellas. Vi har arrangert reiser til Spetses og Hydra i mange år og man bør bestille reise til disse stedene tidlig for å være sikret plass. Uansett om du ønsker å reise til de greske øyer for strand og avslapning, eller høyteknologiske byer som Tokyo for spenning og kultur, så kan vi hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag!

Hva slags reiser tilbyr vi?

Du kan velge blant et stort spekter av reiser. Vi har noe for alle og enhver.

Hvordan kan man bestille reise?

Når du har bestemt deg for reise, så kan du gå rett til bestilling. På denne siden vil du se en oversikt over alle reisene vil tilbyr. Inne på hver reise, så vil du se en bestillingsknapp. Ved å trykke på bestillingsknappen, vil du komme inn på bestillingsskjemaet for valgt reise. Bestill en reise i dag!

Er du klar for ditt livs reiseopplevelse?


Siste fra reisebloggen vår


Hvor vil du reise?